När det inte blir som man tänkt sig

För ett tag sedan var det dags för fotografering på barnens förskola. För någon vecka sedan kom ett sms om att bilderna var klara givetvis kastar man sig ut på nätet för att se resultatet.

Gruppbilden på alla barnen visar jag såklart inte här, den var ganska så bra. Den vill man ju ha för barnen tycker att det är roligt att titta på den och prata om sina kompisar.

IMG_7684Så här blev lilla prinsessan.

IMG_7685Lillprinsen däremot hade inte gillat fotografen alls.

Det svider i mammahjärtat när jag ser hans min. Han är verkligen inte alls bekväm med situationen. Förra året grät han så att de fick plocka bort honom helt och hållet. Läs mer om det här.

Av förklarliga skäl blev det inga syskonfoton i år heller. Då kan vi med andra ord räkna bort de julklapparna till nära och kära…

4 reaktioner på ”När det inte blir som man tänkt sig

  1. Camilla skriver:

    Men lillplutten då. Nej, han ser ju inte så road ut av situationen 😦 Kanske bäst låta honom låta bli nästa år om han inte vill? Ni kan ju alltid prova att fota barnen hemma, det har jag gjort tidigare med sonen och gjort egna julkort. Mycket uppskattat 🙂 Eller gillar han inte att fotas överhuvudtaget?

  2. Eva skriver:

    Ja jag tror många barn inte gillar att bli fotade så på kommando men dom är fina ändå tycker jag -:) ha en fin dag & va rädd om dig kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s