En klassiker

IMG_7784God morgon torsdag med första snön!

Idag testar vi klassikern ”Hur lite kan man sova och ändå klara dagen?”
Jag somnade kanske vid 23-tiden. Sedan vaknade lilla prinsessan och var ledsen vid 02:20. Hon klagade på ont i halsen och örat men hade ingen feber. Hon fick alvedon ändå efter ca en timma eftersom ontet inte verkade gå över. Så fort hon låg ner så började hon gråta och höll sig för öronen och hon kunde inte komma till ro.

Hennes smarta pappa tog med henne ner till soffan och då somnade hon på fem minuter. Då var klockan nästan 4. Jag kunde inte somna om eftersom jag dels låg och grubblade över lite saker dels eftersom jag frös så. Alltså fick jag i princip 3,5 timmars sömn i natt.

Vi trodde ju att hon skulle vakna sjuk idag men tvärtom så vaknade hon pigg som en mört! Alltså körde vi på som vanligt och bestämde oss för att lämna på förskolan.

När vi skulle gå till förskolan vid 07 så hade ju snön börjat lägga sig lite och det snöade fortfarande – på tvären! Det var bara att hitta overaller, ta fram nya vinterkängorna och leta efter varma mössor och vantar. Sånt tar ju längre tid att få på så vi blev riktigt sena iväg idag.

Motvind hela vägen till förskolan. Missade alla bussar och hoppas nu på att det kommer ett tåg. Jag är genomfrusen, blöt, kallsvettig, sminket rinner och håret är platt. Dessutom blev det inget kaffe innan jag åkte till jobbet = tröttsåattjagdör.

Detta blir en spännande dag! Vad sägs om att gå i ide nu och komma fram i april? Vem är med mig?

Annons

En reaktion på ”En klassiker

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s