Buzzar ThermaCare

IMG_7802För ett par veckor sedan fick jag ett nytt paket från buzzador. Denna gång har jag buzzat ThermaCare, som är ett värmeomslag för engångsbruk. Den är tunn, bekväm, diskret och luktfri!

De här omslagen sätter man lätt på vid nacken och ganska så fort så värms det upp och ger en skön värme i upp till åtta timmar. Det är viktigt att man kontrollerar att ”plåstret” är helt innan man använder det och att man läser bruksanvisningen noga.

Det är en skön produkt och den lindrar bra när man är stel och öm i nacken. Jag som har en relativt stillasittande jobb behöver definitivt den här typen av behandling ibland.

Vill du också vara med och marknadsföra och testa nya produkter så rekommenderar jag dig att också bli en Buzzador. Det är superenkelt att gå med, och sen får du erbjudanden om olika kampanjer som du själv får välja om du vill delta i eller inte. Om du vill delta i en kampanj och kommer med, så får du hem en produkt som du och dina vänner ska testa, och sen avlägger du en enkel rapport om hur det gått. Klicka här för mer information.

 

Annons

En reaktion på ”Buzzar ThermaCare

  1. Life of Johanna skriver:

    Hejsan!

    Jag vill bara tipsa dig om att 00.01 inatt startar min julkalender med tävling varje dag fram till julafton!

    Du får denna kommentaren för du finns med på min bloglovinlista och jag vill gärna ge dig detta tips så du inte missar det.

    Hoppas du kikar in och vill vara med.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s