Dan före dopparedan

IMG_6815Jag fick faktiskt sova ut idag. Min förkylning blev bara sämre och sämre igår kväll och maken tyckte att jag behövde vila ut på morgonen. Jag sov dock inte så bra, men låg i alla fall och slumrade lite fram till åtta.

Igår hade vi mina fina väninna M och hennes man J och deras barn över på fika. Tyvärr ses vi alldeles för sällan, men när vi gör det så är det alltid väldigt trevligt. Maken hade gjort en frosen cheesecake med smak av lime och en pepparkaksbotten som var riktigt god.

IMG_6861På kvällen tittade vi på Historieätarna (jag gillar Lotta och hennes klockrena beskrivningar, men börjar få nog av Eriks nakna bak och ganska så stora ego…) och slog in resten av julklapparna. Jag mådde riktigt risigt, så det blev en tidig kväll.

IMG_6816Idag har vi tagit det ganska så lugnt. Jag har kokat skinkan, tvättat lite och plockat fram julpyntet. Dock så visade det sig att den fest som mössen haft på vår vind har ägt rum i lådan med julpynt. Mindre mysigt!!! Jag fick slänga massor av pynt, speciellt sånt som barnen gjort själva.

Nu ikväll ska jag klä granen och så kanske jag och maken slår till på en ostbricka till uppesittarkvällen.
Vad ska ni göra ikväll?

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s