Mitt i

IMG_8486God morgon från mig och lillprinsen.

Då är det onsdag och mitt i veckan igen. När den här arbetsdagen är över så är det vara två dagar kvar av arbetsveckan. Skönt va?

Idag var det lite snö ute igen när vi vaknade. Ett tunt täcke, men ändå snö. Och rutorna på bilen behöver skrapas ser det ut som. Blä! Kan inte vädret bestämma sig!

IMG_8487Lilla prinsessan fick lite nya figurer och möbler till sitt Pippi-hus i julklapp och nu leker hon med det nästan hela tiden. Vi ställde det på bordet i köket så att hon kan vara med oss och ändå leka i lugn och ro. Och så kan vi hindra lillprinsen från att störa i leken, för det är inte alltid hon vill ha sällskap.

Nu ska jag plocka ihop allt vi behöver ha med oss och packa in barnen och alla saker i bilen. Sedan bär det av mot förskola och jobb!

Vad ska du ha för dig idag?

KRAM

Annons

6 reaktioner på ”Mitt i

 1. Paula´s Bloggplace skriver:

  Ja, visst är det blää då vädret inte kan bestämma sej!
  Idag blir det troligen lite städning..inga direkta planer..hämta bilen från verkstaden. Hämta ungdomarna från skola o buss….
  Sen blir det kväll fort!
  Ha en bra dag!
  Kram

 2. Aaa skriver:

  Här uppe är det vinter, och jag är tacksam för det. Är hemma med ryggskott, veckan har verkligen inte gått som jag tänkt mig. Mvh

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s