Sliten söndag

IMG_8554Utsikten utanför mitt sovrumsfönster.

Jag däckade här i migrän igår kväll (hade väl spänt mig för mycket med alla ledvärk) och idag känner jag mig sådär bakis som man gör efteråt. Så när maken tog med barnen till kalas (hans syster och hennes sambo har fyllt år) så stannade jag hemma för att kurera mig.

Måste dock försöka släpa mig in i duschen och piggna till snart för det måste storhandlas idag och så svämmar det över av saker som ska till återvinningsstationen. Det känns som att det blir mitt jobb – maken har fått göra det mesta här hemma i flera dagar.

IMG_8560Grannens ekar är fina även på vintern.

Vad gör ni denna sista söndag i januari?

KRAM

3 reaktioner på ”Sliten söndag

 1. Paula´s Bloggplace skriver:

  Här kommer svaret på din fråga; hade början till ledvärk o sjuka hönder i samband med att jag var gravid med yngsta….senare så började händerna värka jättemycket o började göra så ont då jag gjorde ngt…var till hvc läkare o hon skickade mej på röntgen o blodprov…det var 2008. Pappa dog 2007….på röntgen visade det sej att jga hade ledgångsreumatism. Vi har ju reumatism i släkten….värken har blivit värre! Har provat olika mediciner. Inte så mycket mediciner just nu. Har ingen kraft i händerna o dom värker jöttemycket vid väderomslag. …det är nästan bara att löra sej leva med det..skriver med plattan just nu o det är jobbigt med händerna….
  Ha en fin dag
  Kram

 2. Camilla skriver:

  Fy fy fy, bara ordet migrän ger mig rysningar. Förta dig nu inte idag så att du får något bakslag och blir liggandes igen 😦

  Ska erkänna att vi möblerar om i vår matsedel ibland 🙂 Det händer att vi inte känner för pasta en dag tex, då kastar vi om dagarna. Eller om jag ser att sonen fått kyckling i skolan, då vill jag helst inte köra kyckling hemma samma dag. Så jag tycker det låter som ni med har veckomatsedel med den planeringen 😀

  Jajösses, 40 år..låter ju galet! Men vaddå, det sägs ju att 40 är det nya 30…det tar jag till mig 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s