Onsdagstankar

IMG_8595Barnen vinkar hej då till sin pappa i morse.

 God morgon! Hoppas ni har haft en bra morgon.

Jag har kommit fram till att fem timmars sömn är inte ett bra genomsnitt, i alla fall inte för mig. Det märks i kroppen och knoppen! Man kanske skulle lägga sig samtidigt som de små en kväll för att få plussa på sömnkontot lite. Stora prinsessans tider är betydligt senare och nu när jag har hållit mig vaken tills hon gått och lagt sig blir det inte mycket sömn för min del.

 Vilken tid lägger du dig på kvällen och när går du upp?

Idag är det heldag på jobbet för mig. Barnens morföräldrar ska hämta på förskolan och då blir barnen alltid lite extra glada. Det är skönt med all avlastning man kan få tycker jag!

Hoppas ni får en härlig onsdag!

KRAM

Annons

5 reaktioner på ”Onsdagstankar

 1. kos2010 skriver:

  Men va gulligt 🙂 ja du jag lägger mig oftast vid 22.30 då jag jobbar, annars är det när jag blir trött hoppas du får en skön onsdag sj skall jag in och jobba extra nån timmar stor kram

  Evas blogg

 2. Paula´s Bloggplace skriver:

  Såå fin bidl 🙂 Jag brukar lägga mej vid 22 tiden….vaknar vid halv 7 o skjutsar ungdomarna till bussen som far 7.15. Detta alltså vardagarna. Under helgen sover jag nog längre, fast det kan ju straffa sej med huvudvärk. Halva dagen kan jag inte sova 😉 Är även vaken längre på helgerna. Denna helg blir det nog mera vakande! Dottern Cecilia kommer hem på fredag o ska vara hela helgen 🙂
  Hoppas att du haft en bra dag hittills!

  Kram, kram

 3. ullie skriver:

  sötisar. kommer säker gå bra hos mormor o morfar.
  nä ja sover alldeles för lite ja me. somnar aldrig innan tolv här o upp halv sju men nä förlite timmar. har ju turen att ha nära till jobbet men halv sju går ja upp .
  att somna tidigare borde man väl kanske men i bland säger de det inte hjälper. men tiden innan tolv är ju viktig säger de som vet 🙂
  Hemma o vabbar idag igen .. suck
  Ha det så bra kram

 4. Camilla skriver:

  Nej, jag håller med, 5 timmar är på tok för lite! Ligger nog på samma snitt. Har inte vett att lägga mig i tid heller om kvällen. Lillan somnar kl 19, jag lägger mig vid 22-tiden, men då ska jag kolla tv’n, instagram och bara varva ner. Så jag somnar nog kring 23-tiden, sen vaknar lillan för välling vid midnatt och har jag tur sover hon nonstop tills det är dags att kliva upp (idag kl 0430). Så…jaaa..mer sömn till folket!

 5. Vintageblomman skriver:

  Anna! 5 timmar är för lite! Du klarar det i ett två kanske tre år. Men sen strejkar kroppen och du riskerar bli sjuk. Se till att få en lång sovmorgon var på helgen, det ger mycket. BRA också att du gått ner i tid, ha lugna långa morgnar när du är ledig. Sen varannan natt rakt av bara. Svårt jag vet men kämpa på! Sömn är hälsa och mycket viktigare än träning och annat. Försök åka bort ock sova ibland när ni kan få barnvakt. Håll ut, kämpa på och var rädd om dig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s