Date-night

I lördags fick vi äntligen till en date-night med bio och middag på tumanhand. Snälla svärföräldrarna kom och underhöll våra förkylda småttingar.

The-Hobbit-3-The-Battle-of-the-Five-Armies-2014Vi började med att gå på bio och se filmen Hobbit – Femhäradslaget.  Det var tur vi gick på en tidig föreställning, för vi var rätt så trötta när den var slut.

IMG_9223Eftersom klockan var runt 18 och vi inte hade ätit sedan lunch (förutom popcorn då) så bestämde vi oss för att äta middag och hamnade till slut på Salotto Caffé e delizie.

IMG_9224Det är en riktigt mysig italiensk kvarterskrog med superbra mat och bra priser. Mannen tog Cannelloni och jag hade så svårt att välja så jag slog till på lite tapas. Vilken njutning! Detta toppade jag med en färsk Tiramisu till kaffet.

Mätta och belåtna bestämde vi oss för att ta tag i veckohandlingen när vi ändå var i stan och inte hade barnen med oss. Det gick snabbt och smidigt och vi var hemma runt 20 på kvällen. Då sov barnen gott och vi kunde bara ta det lugnt resten av kvällen.

En perfekt lördagskväll med andra ord!

Annons

En reaktion på ”Date-night

  1. Paula´s Bloggplace skriver:

    Godmorgon! Vad trevligt ni fick det 🙂 Vad tyckte ni om filmen? Vi har också varit en tid sen o sett den !
    Ha en fin måndag!

    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s