Loppi blogbag nystart

IMG_9349Jag har till min och familjens stora glädje fått testa LOPPIblogbag Nystart som innehåller:

Blutsaft är ett vegetabiliskt järntillskott som innehåller en speciell typ av järn (järnglukonat) som kroppen lätt kan tillgodogöra sig. Detta passar ju bra för mig som har dåligt blodvärde men också för maken, som är vegetarian.

Ekomusli är baserad på ekologiskt odlade ursprungsgrödor såsom dinkel, emmer och nakenkorn. Både god och nyttig tyckte vi!

KidsZoo välsmakande multivitamin som ett tillskott under perioder är kosten inte riktigt fungerar. En nalle om dagen ger barnen en bra dos av de vanligaste vitaminerna. Perfekt för stora prinsessan som ibland äter rätt så ensidigt.

Castus frukstänger är fulla av naturlig energi och passar perfekt som mellanmål. Bra lördagsgodis för våda små, som inte äter vanligt godis ännu.

Friggs hälsote Blåbär och Acai är ett rooiboste som är härligt bärigt. Naturligt fritt från koffein och passar därför bra att dricka på kvällen. Så gott och rogivande när man är sugen på något varmt att dricka på kvällen.

Friggs klassiska riskakor kommer nu i helt unika tappning: tunna och krispiga med superfrön och naturens egna smaksättare. En av de mest populära smakerna är Chiafrö och Havssalt. Detta är min personliga favorit. Så goda!

Friggs nya vitaminbrus ger en väl sammansatt blanding av vitaminer och mineraler, samtidigt som dryckerna är goda törstsläckare. Perfekt på eftermiddagen när blodsockret dippar.

TACK till Loppi för att jag fick testa!

Annons

2 reaktioner på ”Loppi blogbag nystart

  1. Paula´s Blogg skriver:

    Vad kul med en Loppi Blogbag Nystart 🙂
    Svarat dej på min sida…inte lika kallt här just nu 🙂 Men det räcker med .10 helt klart!
    Ha en fin söndagskväll!
    Kramis

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s