Tankar om bloggande

IMG_9241Ibland bloggar jag här – vid köksbordet.

Alla gillar vi att ha det på olika sätt när vi bloggar, det är jag övertygad om. Jag är så nyfiken på hur alla mina läsare gör när de bloggar om de nu har en blogg.

Så, var bloggar du? Vid skrivbordet? I TV-soffan medan du tittar på TV? Vid köksbordet medan du lagar mat? I farten med mobilen i bussen eller medan du väntar på något?

Lyssnar du på musik, har på TV:n eller vill du ha det tyst när du bloggar? Bloggar du någon särskild tid på dagen? Eller kanske vissa dagar i veckan?

Svara gärna med ett inlägg på din egen blogg och skriv en kommentar så kan jag länka till alla som svarar. Det vore kul att se hur andra gör!

Annonser

8 reaktioner på ”Tankar om bloggande

 1. ✫ Fru Eriksson skriver:

  Jag bloggar visserligen sporadiskt,men sitter alltid i mitt lilla burspråk i sovrummet där jag kan se ut över Vättern 🙂 i tystnaden & som just nu höra fågelkvittret,det är fantastiskt ♡ ….

  /Kram

 2. kos2010 skriver:

  Bloggar oftast i soffan med tv i bakgrunden, ibland med mobilen om jag inte har datorn o är ute eller så 🙂 kram på dig

  Evas blogg

 3. ullie skriver:

  Har ju ettt fint skrivbord om du sett men oftast hamnar maken där innan men så då blir det laptoppen o soffan för mej men ja vid tv oftast o lugnt o skönt när de små somnat därav sena inlägg alltid 🙂

 4. Vintageblomman skriver:

  Överallt! I sängen, i köket, på toa (inlåst för barn!) soffan, ”finbordet”, tvättstugan ja verkligen överallt. Mest på mobilen men helst på datorn. Svårast är att få bra bilder, där tryter tålamodet ibland. Det och att veta vad jag som är lämpligt/olämpligt att skriva ibland. Kan bli för impulsiv 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s