Få fler besökare på din blogg

Hos bland andra En chic mammas bekännelser fick jag tipset om att använda Bloggportalen som ett sätt att få fler besökare. Detta gynnar alla som vill få sin blogg att växa.

Jag tänkte att vi kunde hjälpa varandra. Börja med att registrera dig hos bloggportalen.se. Där är de flesta största bloggarna registrerade och de har en bra genomströmning för alla typer av bloggar.

När du registrerat din blogg,  gå in på DENNA länk och välj min blogg som favorit, när ni gjort det lämnar ni en kommentar i detta inlägg. För självklart gör jag även er till favoriter om ni gör det för mig . På så sätt hjälper vi varandra att få våra bloggar att växa !

– – –

Detta är inlägg  22 av 100 i initiativet #Blogg100 som går ut på att skriva minst ett blogginlägg om dagen med start den 1 mars 2015.

Annons

12 reaktioner på ”Få fler besökare på din blogg

 1. Aaa skriver:

  Jag är med på bloggportalen men har inte tänkt på det med favoriter. Ska göra det. Jag följer din blogg så jag kommer att lägga den till favorit men jag är emot alla former av byteshandel vad gäller bloggande. Skulle aldrig lägga någon till favorit om jag inte verkligen ville det, oavsett om den andra hade mig som favorit.

 2. Camilla skriver:

  Har alltid haft Bloggportalen, även till min gamla blogg. Men har aldrig tyckt jag fått fler besökare därifrån? Men givet lägger jag till dig som favorit, men mest för att du är ju en av bloggarna jag följer 🙂

 3. Andrei skriver:

  Självklart ställer vi på Bloggtipset upp på detta, kul med kreativa ideer 🙂 Din blogg är väldigt fin och lättöverskådlig, det gör att man som besökare gärna stannar lite längre på bloggen.

  Jag har skrivit en hel del artiklar som syftar till att förbättra sin blogg både vad gäller besöksstatistik, design och synlighet. Jag skulle bli väldigt glad om ni vill titta in hos mig 🙂 Glad påsk önskar / Andrei

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s