Sista mars

tuesday(Bildkälla)

Tänk att det redan är sista tisdagen i mars! I morgon går vi in i en riktig vårmånad. Jag hoppas bara att den tar med sig det fina vårvädret också.

Idag har jag haft med mig stora prinsessan till jobbet för en prao-dag hos några kollegor. Det ska bli spännande att höra vad hon tyckte om det. Jag jobbar ju deltid och slutar därför ett par timmar före henne.

Själv har jag stressat runt från möte till möte i princip hela dagen med lite paus för att bekräfta anmälningar till utbildning och lite annat smått och gott.

Jag bjuder på en dagens också, mest för att det är längesedan och och jag vill visa min nya kofta/kavaj från Boost/Soaked i Luxury som jag är så förtjust i! Jeansen är från Lindex, toppen från Indiska och halsbandet från Edblad.

Nu ser jag fram emot en lugn och skön kväll. Hoppas ni haft en bra tisdag. Vad har ni haft för er?

Annons

En reaktion på ”Sista mars

 1. Paula´s Blogg skriver:

  Godmorgon!
  Igår var det snöväder här. Vattenjumppa var jag på samt o handla lite. Syrran med sambo var in en sväng….städade klart..
  Idag ser vädret bättre ut 🙂 Ska plocka fram påskpyntet tänkte jag..sen fixa inbetalning till lördagens begravning. <Min kusin har dött, jag orkar inte dit….
  Ha en bra onsdag!

  Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s