Filmtips

I lördags kväll hade mannen och jag lite  filmmys. Vi såg en riktig feel-good film som heter 100 steg från Bombay till Paris.

Filmen utspelar sig i södra Frankrike där en nyinflyttad indisk familj öppnar en indisk restaurang bara 30 meter (ca 100 steg) från en restaurang belönad med en stjärna i Michelin-guiden. En kulinarisk kamp påbörjas mellan restaurangerna och utmanar familjekänsla, lojalitet och kärlek.

Filmen är baserad på den bästsäljande boken med samma namn av Richard Morais.

Man satt och log och småskrattade mest hela tiden och jag måste säga att det var en av de mysigaste filmer jag sett på länge. Ganska så förutsägbar, men ibland är det det man vill ha. Den har också många bra skådespelare i rollerna. Av mig får filmen ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ av 5 möjliga!

– – –

Detta är inlägg  38 av 100 i initiativet #Blogg100 som går ut på att skriva minst ett blogginlägg om dagen i hundra dagar med start den 1 mars 2015.

Annons

3 reaktioner på ”Filmtips

  1. kos2010 skriver:

    God morgon fina Anna…den filmen gav jag som filmtips för nån månad sedan en underbar film varm på alla vis eller hur 🙂 hoppas du får en fin skär torsdag o söta påsk barn du har i inlägget nedan 😉 kram

    evas blogg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s