Buzzar Dove Oxygen & Moisture

Jag har haft förmånen att testa och vara Buzzador för ett nytt schampoo och balsam från Dove – Oxygen & Moisture.

Efter att ha testat produkterna i ett par veckor måste jag säga att de håller vad de lovar (Dove Oxygen & Moisture med Oxyfusion Technology är speciellt framtagen för att ge volym till fint nordiskt hår).

Mitt hår känns mjukare och friskare och har mer volym. Att produkterna dessutom doftar gott är ett stort plus. Även stora prinsessan (snart 13) har använt produkterna och de har till och med fått bukt med hennes feta tonårshår!

– — –

Vill du också vara med och marknadsföra och testa nya produkter så rekommenderar jag dig att också bli en Buzzador. Det är superenkelt att gå med, och sen får du erbjudanden om olika kampanjer som du själv får välja om du vill delta i eller inte. Om du vill delta i en kampanj och kommer med, så får du hem en produkt som du och dina vänner ska testa, och sen avlägger du en enkel rapport om hur det gått. Klicka här för mer information.

Annons

4 reaktioner på ”Buzzar Dove Oxygen & Moisture

  1. kos2010a skriver:

    God morgon fina Anna…..är du gratis med eller betalar du? spännande ju att få testa nya saker jag vill oxå det 🙂 önskar dig en ljuvlig dag stor kram

    Evas blogg

    • Anna skriver:

      Detta är helt kostnadsfritt! Man bara anmäler sig som buzzador (se länk i inlägger) och sedan får man erbjudanden om olika kampajer.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s