Vår Helsingborgsresa

I lördags åkte ju jag och mannen till Helsingborg på egen hand. Vi gick upp tidig, gjorde oss i ordning och packade in familjen i bilen. Barnen lämnade vi hos deras farmor och farfar på vägen innan vi for vidare mot Helsingborg. I Värnamo stannade vi för att tanka och köpta kaffe.

Väl nere i Helsingborg hade mannen ett ärende (titta på och köpa en bil) som egentligen var själva anledningen till resan. När det var avklarat (runt 13-tiden) åkte vi till Väla, där vi åt lite lunch.

Sedan for vi in till centrum och tog färjan över till Helsingör. Det är ju nästan ett måste när man är i den delen av landet.

Där gick vi runt en stund och myste. Tyvärr stängde de flesta affärerna strax efter vi kommit dit, men det var fint väder och det är härligt att promenera runt och titta lite ändå.

Här nedanför ser ni ett antal bilder tagna i Helsingör. Det är lite blandat med bilder från mobilen och bilder från kameran.

Här skymtas man Kronborg slott.

Det är många små mysiga gator och fina hus.

Härliga innegårdar finns det också gott om.

Vackra hortensior utanför en blomsteraffär.

Fler växter. Så mycket fint…

Dags att åka tillbaka.  Hej från oss! Kolla mitt enorma munsår… mindre kul.

Man möter flera stora båtar under överfarten.

När vi kom i land åkte vi tillbaka till Väla och gick på shoppingcentret ett tag. Det blev dock inget shoppat, jag var inte riktigt på humör för det.

När shoppingcentret stängde vid 18-tiden så packade vi in oss i var sin bil och körde hemåt. Det blev några stopp längs vägen. Bland annat blev det middag på Sibylla.

Vi var hemma igen strax efter 21:30, nöjda med vår dag men trötta!

Annons

4 reaktioner på ”Vår Helsingborgsresa

 1. ullie skriver:

  men va tur att de kommer kolla dej oxå ordentligt nu då

  Det är så himla mysigt att va där i helsingborg ett måste några. ggr på sommaren . ja det e synd på helgerna stänger allt tp ett o två tråkigt tycker ja då det ändå faktiskt är en sån stad där turister är så mycket.
  mysigt ser ni ut att ha haft o hoppas bilköpet gick bra kramar

 2. kos2010a skriver:

  God morgon på dig …men va mysigt men synd att dom stängde så tidigt i affärerna men det kommer fler ggr kanske 🙂 skönt med egentid för er det behövs 🙂 stor kram njut av dagen fina Anna

  Evas blogg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s