Njuta uteliv

Jag älskar att hänga tvätt ute.

Njutit av utelivet, det är vad vi gjort i helgen. Det har varit strålande sol och över 15 grader varmt.

Vi har hängt tvätten ute, fixat i trädgården och sett på när barnen lekt med kompisar. Det har cyklats, blåsts såpbubblor, studsat studsmatta och målat med gatkritor. Vi har nog gjort allt utom att grilla. Den premiären har vi kvar. Lite solkyssta kinder som hettar har jag fått.

Nu är äppelträdet äntligen färdigklippt!

En reflektion jag gjorde när jag satt i solen vid husväggen med kaffekoppen i handen igår eftermiddag är att barnens värld blir lite större för varje år. Förra året var grinden till tomten stängd mest hela sommaren och de rörde sig runt i trädgården och lekte. Helt nöjda med det.

Nu i vår står grinden öppen och de har hittat kompisar ett par hus längre bort som de leker med på vändplatsen här utanför och i våra trädgårdar. Världen har växt.

Jag kan tänka mig att i slutet av sommaren springer de gångvägen till lekparken som ligger vid gatan nedanför och världen är med ens så mycket större.

Lite Formel 1 fick avsluta helgen.

Har ni varit ute och njutit av solen och värmen i helgen?

 – – –

Detta är inlägg  56 av 100 i initiativet #Blogg100 som går ut på att skriva minst ett blogginlägg om dagen i hundra dagar med start den 1 mars 2015.

Annons

2 reaktioner på ”Njuta uteliv

  1. Paula´s Blogg skriver:

    Godmorgon! Rätt så fint väder här i helgen. Fast jag kom ju hem natten till söndag. Igår blåste det rätt så mycket här hos oss…

    Ha en bra måndag!

    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s