När olyckan är framme

Lillprinsen råkade ut för en liten olycka här hemma idag. Han stod på en stol vid spisen och såg på när jag stekte pannkakor till lunch. Han tappade balansen av någon anledning och tog emot sig med vänster hand på en platta som jag precis stängt av.

Usch vad ledsen han blev. Han fick såklart jätteont och vi gjorde allt vi kunde för att hjälpa honom. Till slut satt han med handen på en isklamp sittandes i pappas knä i soffan och såg på Stora maskiner. Då lugnade han ned sig så pass att han kunde äta lite.

Så här ser handen ut nu ikväll.

Man känner sig helt värdelös som mamma som inte kunde stoppa detta hemska från att hända honom, men nu ikväll har han varit sitt vanliga jag och verkar inte nämnvärt påverkad.

Jag kan säga att detta är inte det roligaste som hänt i helgen! Har något liknande hänt era barn någon gång?

Annons

4 reaktioner på ”När olyckan är framme

 1. Paula´s Blogg skriver:

  Godmorgon!
  Jo, har hänt hos oss med..inte kul alltså. Sonen hade nyss lärt sej gå o tog i överallt. Vi var i mina föräldrars stuga o han tog i vedspisen som var varm. Oj, så han brände sej på handen. Fick nog far med honom till sjukhuset. Det tog så ordentligt. Allt gick ju bra sist o slutligen 🙂
  Nu ska jag till Karleby o köpa råttgift o lite annat!
  Ha en bra måndag!
  Kram

 2. idahjortsten skriver:

  Nämen, stackaren. Det är aldrig kul när barnen gör illa sig och man känner sig verkligen värdelös som förälder. Erik har ju som du säkert läst på bloggen ramlat ned för trappan vid ett tillfälle och det var verkligen hemskt. Han ramlade nyligen ned för skötbordet också, så han har hunnit med de där ”hemmets värsta. Jag försöker tänka att man ändå gör så gott man kan, en olycka händer så lätt. Men det är aldrig kul! :/

 3. Aaa skriver:

  Såklart har det hänt många saker men tack och lov inget livshotande. Ett bra tips till lättare brännsår är Hydrokortisonsalva, den lindrar smärtan avsevärt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s