Fredagstorsdag

(Bildkälla)

Eftersom det är kort arbetsvecka och vi är lediga i morgon är det ju lite som fredag idag. Det är ju Valborgsmässoafton och allt.

Igår var jag ju på sjukhuset för test av nervledningshastigheten i mina händer. Jag kan säga att det inte var den mest behagliga undersökning jag gjort, tvärt om. Efteråt var min högerhand alldeles svullen, konstig och öm.

På eftermiddagen var jag på vårdcentralen för den yrsel och huvudvärk jag haft de sista veckorna och det visade sig vara en släng av kristallsjukan. Nu är det bara att gilla läget och vänta på att det går över med andra ord. Fast det är skönt att veta varför jag får de där yrselattackerna och att veta att det inte är något farligt!

Idag blir det jobb, men bara kort arbetsdag och jag slutar redan strax efter 14. Kvällen går åt till att förbereda morgondagens utflykt. Vi åker riktigt tidigt så jag vill ha så mycket som möjligt klart innan vi går och lägger oss ikväll.

Stora prinsessans scouter håller i valborgsmässofirandet här på orten så hon har fullt upp hela kvällen från ca 16:30 till 22. Hoppas bara det inte regnar för mycket…

Vad ska ni göra idag? Ska ni fira Valborg på något sätt.

– – –

Detta är inlägg  66 av 100 i initiativet #Blogg100 som går ut på att skriva minst ett blogginlägg om dagen i hundra dagar med start den 1 mars 2015.

Annons

2 reaktioner på ”Fredagstorsdag

 1. ullie skriver:

  GLAD VALBORG! oj vilken dag du har. Är ledig här idag varit på cellprov inte det roligaste heller men nu är deet gjort.
  Men va kul med utflykt. här blir ingen lång helg denna gången utan lång jobbhelg istället. fred- mån- m börjar halv fyra i morg dock . hoppas få tid hos frissan idag.
  Men du det va ju skönt att få reda på att det inget farligt är man blir ju rädd annars. hoppas det löser sej me händerna oxå ❤ Stor kram till dej

 2. kos2010a skriver:

  God morgon fina Anna….ja det kändes som fredag i går vi hade mys då jag jobbar kväll i dag ..hoppas du hade det bra o får en skön 1 maj kramen

  Evas blogg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s