Bättre sent än aldrig

Nyklippt kalasklädd lillprins poserar glatt!

Idag blir det ett endaste sent inlägg från mig. Jag har haft en stressig lördag och inte haft orken att sätta mig vid datorn förrän nu.

På förmiddagen gick allting i ett här hemma. Barnen var trötta efter gårdagens road-trip och tog lite sovmorgon. Lillprinsen till strax innan 06 och lilla prinsessan till strax innan 08. Alltså blev det lite senare frukost än vanligt.

Efter frukost skulle maken klippa sitt skägg och lillprinsens hår innan alla i familjen skulle bada/duscha. Dessutom skulle vi hinna få i oss lite lunch innan vi kunde ge oss iväg. Det blev såklart stressigt innan alla var färdiga och vi kunde ge oss iväg till dopet vi var inbjudna till.

När vi väl kom hem sent på eftermiddagen så var vi helt slut. Lillprinsen hann bara sova middag 10 minuter i bilen på väg till dopet så ni kan ju gissa hur pigg och glad han var! Det blev faktiskt hämtpizza till middag för det var ingen som orkade ta tag i något annat.

Vad har ni gjort idag? Hoppas ni har haft en lugnare och skönare dag än mig!

– – –

Detta är inlägg  68 av 100 i initiativet #Blogg100 som går ut på att skriva minst ett blogginlägg om dagen i hundra dagar med start den 1 mars 2015.

Annons

3 reaktioner på ”Bättre sent än aldrig

 1. kos2010 skriver:

  God morgon fina Anna….ja jag känner igen det där då mina gryn var små men det är ju ett tag sedan hi hihi hoppas denna dag blir lite lugnare då så du kan njuta kramen

  Evas blogg

 2. Paula´s Blogg skriver:

  Godmorgon, godmorgon!
  Hoppas att det blir en lugnare idag för er idag 🙂 Blev rätt så mycket för oss igår också! Först med dottern till stan o sen på 50 årskalas på kvälllen!
  Idag blir det nog tvätt av en matta är det tänkt!
  Ha en bra söndag!
  Kram ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s