LoppiBlogbag Vårpepp

Fantastiska saker i nya Blogbagen.

LOPPIblogbag Vårpepp innehåller följande:

Yves Rocher Botanical Expertise, Hair Rinsing Vinegar. En väldoftande hårskölj med ekologiska hallon för ny, frisk glans.
Stora prinsessan har fått testa och håret ser friskt och välmående ut. Ett plus för doften!.

Yves Rocher Hydra Vegetal. Innovation skönhet från växtriket. En krämig, djupt återfuktande 24-timmarscrème som har utvecklats specifikt för normal till torr hud med sav från växtriket som kapslar in fukten. Fukten tränger ned på djupet, genom överhudens alla lager – även de mest uttorkade. Resultatet är en fylligare, väl återfuktad hud som strålar av skönhet.
Den här har jag inte testat ännu, men det låter ju lovande!

Edet Ultra Soft. Perfekt balans av styrka och mjukhet, som skämmer bort även den mest känsliga hud. Ett mjukt men starkt 3 lags toalettpapper som skämmer bort din hud. Med Edet Ultra Soft behöver du inte kompromissa mjukhet med tillförlitlighet. Dermatologiskt testad, perfekt även för den mest känsliga hud.
Precis så mjuk och len som den påstås vara. Tummen upp!

RFSU Easy Shavin´ är en mjukgörande rakgel med glideffekt. Easy Shavin’ är genomskinlig och löddrar inte – för att du ska se var du rakar dig. Den gör det lättare för rakbladet att glida över huden utan att skada den vilket gör din rakning behagligare på hela kroppen. Passar bäst i dusch och med rakhyvel.
Den här håller vad den lovar och jag använder den sedan länge!

RFSU Nice n’ cool motverkar röda prickar och ger återfuktande svalka efter rakning. Den är särskilt anpassad för intimrakning, med milda ingredienser för känslig hud men samtidigt med rätt effekt men fungerar bra på hela kroppen.
Ny produkt för mig och jag hoppas att den fortsätter att hålla vad den lovar hela sommaren!

Friggs riskakor Linfrö & Rosmarin och Hampafrö & Svartpeppar. Friggs klassiska riskakor kommer nu i helt ny tappning; tunna och krispiga med superfrön och naturens egna smaksättare.
Linfrö och rosmarin var lite lätt parfymsmak över. Ingen höjdare. Hampafrö och svartpeppar tyckte jag var lite för mycket pepparsmak på men den blev snabbt makens favorit.

DVD Pingvinerna. Dreamworks Animation’s topphemliga fen-tastiska Pingvinerna från Madagaskar hemmabion! De är söta, de är goa och de är tillbaka! Skaparna till Madagaskar visar i denna galna film att fåglar kan vara de perfekta spionerna. Ett team av superspioner slår sig samman med Nordanvinden för att rädda världen. Ett hysteriskt roligt globetrotter-äventyr som hela familjen kommer älska! Release 27 april.
Detta blev snabbt hela familjens nya favorit!

Tack Loppi för ännu en grym blogbag!

Annons

2 reaktioner på ”LoppiBlogbag Vårpepp

  1. kos2010 skriver:

    Men det är ju skoj att få så massa saker att testa 🙂 men lille plutten stackare men så är det ju i hans ålder det händer mkt i barn åldern …hoppas du får en fin måndag kram

    Evas blogg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s