Monday morning

(Bildkälla)

Äntligen är det måndag så att man får vila upp sig på jobbet! Det har varit en slitig helg nu när maken varit sjuk. Mina händer har tagit mycket stryk eftersom jag gjort allt sådant som mannen i vanliga fall gör för att skona mina händer.

Idag har jag alltså mer ont än vanligt, men jag hoppas att jag orkar med dagen ändå. Det finns ju värktabletter. Dessutom jobbar jag ju bara kort dag idag så det ska nog lösa sig!

Jag hoppas bara att solen stannar så att jag och barnen kan ha en skön eftermiddag ute i trädgården. Det har inte blivit så mycket av det på sistone för vi har inte precis haft vädret med oss.

Vad har ni för planer idag?

Annons

En reaktion på ”Monday morning

  1. Aaa skriver:

    Det här med händerna har jag också erfarenhet av. Vissa dagar har de varit svullna och svaga samt allmänt värkande. Jag tror att det är i grunden hormonellt, och sen blir det en liten släng reumatiskt av det. Jag fick hjälp av akupunktur, jag blev faktiskt helt bra. (För 1 år sen). Men en riktig akupunktur ska det vara, inte någon sjukgymnast som gått en 2 dagars kurs. Kolla upp om du har någon på orten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s