Söndagstorsdag

Då var vi framme vid den första av fem lediga dagar. Som jag har sett fram emot detta!

Jag har sovit ca fyra timmar i natt. Det var svårt att få stora tjejerna i säng  igår kväll, sedan började mannen hosta och till råga på allt så bestämde sig småttingarna för att 04:30 var en ypperlig tid att starta dagen idag.

Värkmässigt är det inte någon bra dag såhär långt. Armar och händer värker och detta plus för lite sömn har gett spänningshuvudvärk. Men nu har vi ätit frukost och jag har tagit ett par värktabletter så jag hoppas att det blir bättre under dagen.

Solen skiner och maken är redan ute i trädgården. Gräset ska klippas, kanterna trimmas och vi har en del annat att plocka med ute. Jag hjälper till så gott jag kan och förhoppningsvis så är trädgården betydligt prydligare till helgen.

Vad har ni för planer för dagen?

Annons

2 reaktioner på ”Söndagstorsdag

 1. Paula´s Blogg skriver:

  Godmorgon! Ingen sol här, det bara regnar o regnar!
  Här blir det snart lunchdags….inga speciella planer har vi idag. Har även lite huvudvärk idag, men försöker att inte tänka på det. Hoppas att det är övergående.
  Ha en bra dag!
  Kram

 2. Eva skriver:

  God morgon/ förmiddag 🙂 härligt med ledighet för din Anna trist att du inte är helt ok här blir det allt mellan nagelfix o packning fredagsmys då jag jobbar i morgon 😦 men sen så bär det av lördag tidigt tidigt stor kram å krya på dig finis

  Evas blogg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s