Buzzar Yoogaia

Jag måste bara berätta om den häftiga tjänst jag har fått äran att buzza! Det är en online tjänst som heter Yoogaia. Det är en webbaserad engelskspråkig tjänst som erbjuder pass för olika tycke och smak, bland annat yoga-, core-, pilates-, rygg-, barre tone- och djupstretchingspass.

Alla ledare är utbildade och erfarna och man kan välja mellan att göra passen live (då har man möjlighet att få personlig handledning genom sin webcam) eller följa ett inspelat pass när man hinner. Inga deltagare ser varandra så det är som att träna med en personlig tränare.

Jag har testat yoga för en massa år sedan och älskade det. Tyvärr hade jag inte möjlighet att fortsätta då, men har länge varit sugen på att testa igen.

Ibland är det svårt att komma hemifrån när man har små barn hemma och dessutom jobbar heltid. Då är detta en perfekt träningsform! Mig passar det extra bra eftersom alla kan delta även om man inte är vig, har bra kondition eller har tidigare erfarenhet av träning. Om man som jag har en AppleTV så får man ju enkelt upp det hela på TV:n istället för på datorn.

Jag testade mitt första pass i måndags och är helt såld!

Låter detta som något för dig? Om du också vill testa så kan du få 14 dagars gratis provperiod här.

– — –

Vill du också vara med och marknadsföra och testa nya produkter så rekommenderar jag dig att också bli en Buzzador. Det är superenkelt att gå med, och sen får du erbjudanden om olika kampanjer som du själv får välja om du vill delta i eller inte. Om du vill delta i en kampanj och kommer med, så får du hem en produkt som du och dina vänner ska testa, och sen avlägger du en enkel rapport om hur det gått. Klicka här för mer information.

– – –

Detta är inlägg 82 av 100 i initiativet #Blogg100 som går ut på att skriva minst ett blogginlägg om dagen i hundra dagar med start den 1 mars 2015.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s