En maträtt vi gör rätt så ofta här hemma är ugnsrostade grönsaker. Det går att variera i oändlighet efter säsong eller vad man är sugen på för dagen. Igår gjorde jag så här:
En bunt färsk broccoli
En gul paprika
En röd paprika
Några färska champinjoner
En bunt färsk sparris
Dela allt i stora bitar och lägg i en ugnssäker plåt. Ringla över olivolja och krydda med timjan, salt och peppar.
Kör i 225 graders ugn tills det fått lite färg (ca 25 min). Tillsätt sedan:
Fetaost i bitar
Rödlök i klyftor
Körsbärstomater
Höj temperaturen på ugnen till 250 grader och kör tills fetaosten fått lite färg. Ät till t ex fisk, kyckling eller grillat kött och kall sås.
på kunskapsskolan ska han gå på . ..
ja men den skolan är nog bra.
jo men roliga melodifestiveln är ju rolig oxå .
detsamma till dej kram
Sååå gottit 🙂
/Kram & Trevlig Pingst!
Mums, så gott! Jag gör också sånt ibland. 😀