Loppi Blogbag sommar

Efter en hel del detektivarbete och strul med posten fick jag äntligen hem min Loppiblogbag sommar från Loppi idag. Jag har av förklarliga skäl inte hunnit testa sakerna, men återkommer med resultat senare. Innehållet i denna fantastiska blogbag var detta:

  • Pipmugg från Philips Avent som är spillfri tack vare en unik ventil. Dessutom behöver barnet inte luta huvudet bakåt så mycket när det dricker, utan kan hålla nacken i en naturlig ställning.
  • Dermoshop Dermosil handtvål Blossom, en flytande tvål som doftar härligt somrigt av äppelblom! En ny favorit hos mig. Beställ din egen på dermoshop.se.
  • Panduros My First Hand & Foot Prints. För den som vill göra gipsavgjutningar av söta små fötter eller händer. Det följer även med tavelramar som man kan måla i valfri färg. Kul idé. Tyvärr var denna skadad så det var gipspulver i hela mitt paket.
  • Plåster från Salvequick, Minions och Aquablock.  Lilla prinsessan vill ha plåster på minsta blåmärke känns det som just nu så de här kommer gå åt på nolltid.
  • Yves Rocher lanserar över 50 ny nagellack i juni med massor av härliga färger! Jag fick färgerna blå och gul, vilket osökt får mig att vilja måla svenska flaggor på naglarna. Yves Rocher kommer i juni att lansera över 50 nya nagellack!
  • Barnens Bokklubb – boken Siv sover vilse. Vi gillar böcker och höglösning så för oss är detta perfekt. Barnens Bokklubb är för barnens läsning vad den färdiga matkassen är för vardagspusslet – helt ovärderlig! Barnboksproffs väljer ut pärlorna från det enorma utbudet av barnböcker som finns. Vill du gå med så får du första bokpaketet för endast 39 kr! Klicka här för att gå med!
  • Salus Magnesium – ett flytande vegetabiliskt magnesiumtillskott. Detta ska bli spännande att prova för det ska vara bra för ämnesomsättningen och för kroppens proteinbildning.
  • LOPPImagasin Sommar.  I nya numret av LOPPImagasin berättar om Lofsan om konsten att hålla kärleken levande, vi får toppbloggarnas tips om sommarens bästa, smarriga recept och tips för trädgården med Doreen Månsson och så bjuds vi på stort vinstregn med priser för ett värde av ca 11.000 kr + massa härliga rabatterbjudanden och guldkuponger!

Stort tack till Loppi för att jag fick hem detta fantastiska paket!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s