Ingen solokvist

Det blev ingen solokvist idag för min del. Istället har jag sällskap av en småfebrig liten tjej här hemma. Hon är inte supersjuk, men inte heller pigg nog för att följa med pappa och lillebror på utflykt till Elmia Woods.

Jag har fått rapporter om att de har jättekul, men lilla prinsessan är också nöjd med att vara hemma. Hon har tittat på film, lekt i lugn och ro utan att bli störd av lillebror, badat och ätit glass.

Nu sover hon på soffan och jag tänkte göra henne sällskap för jag har väldigt ont i ena handen och armen efter att all ansträngning i veckan.

Vad hittar ni på idag?

Detta är inlägg 103 i initiativet #Blogg100 som går ut på att skriva minst ett blogginlägg om dagen i hundra dagar 1 mars till 8 juni 2015.

Annons

En reaktion på ”Ingen solokvist

  1. Camilla skriver:

    Åh, vad tråkigt hon är sjuk. Hoppas hon snart är pigg och kry igen!

    Men du, operation låter ju inte så jättekul, men alltid skönt få hjälp! Är det karpaltunnelsyndrom? Du kanske har bloggat om det, men jag ligger efter så förbaskat i bloggläsandet, så tråkigt, jag hänger inte riktigt med längre vad som händer hos mina favoritbloggare! Försöker läsa ikapp emellanåt dock 🙂 Hoppas på bättre bloggläsartider under semestern ;D

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s