Färdig!

blogg100-logotypeIgår passerade jag mållinjen för #Blogg100. Totalt 106 inlägg har jag taggat under 100 dagar. Det har varit en intressant upplevelse och nu har jag fått en helt annan rutin kring mitt bloggande. Jag har visserligen skrivit ett inlägg om dagen även innan men nu har jag tänkt till mer innan jag publicerat.

Jag skulle inte tveka att hoppa på en liknande utmaning igen och skulle rekommendera andra att hoppa på ifall man vill utmana sig själv eller kanske få en tankeställare kring sitt bloggande och hur och varför man bloggar. Det är nyttigt när man har bloggat i ett par år tycker jag.

Har du varit med i #Blogg100 eller någon liknande utmaning någon gång?

Annons

3 reaktioner på ”Färdig!

  1. Life of Johanna skriver:

    Härligt, bra jobbat! Jag börja göra en 365dagar utmaning, men sen träffa jag Erik så hann inte med och blogga riktigt, men skulle gärna hänga på om det kom något igen 🙂

  2. idahjortsten skriver:

    Grattis! Jag var ju med i blogtober förra året och det var spännande fast inte riktigt min grej att skriva om redan bestämda ämnen varje dag. Att få välja ämne själv varje dag verkar roligare. 😀 Jag har ju haft en rejäl blogg torka senaste tiden, men nu verkar den äntligen släppt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s