Hello sunny saturday

Den här dagen började alldeles perfekt med en liten sovmorgon till strax innan sju. Sedan tog maken med sig barnen och svärfar och åkte till  Försvarets flygdag på Såtenäs. Detta innebär att jag får en dag i  lugn och ro på hemmaplan. Solen strålar och temperaturerna är på väg upp allaredan så vi får se vad jag hittar på.

Jag hade tänkt ta en tur till stan med stora prinsessan för att kolla in lite affärer och den Internationella matmarknaden, men hon är på sitt bästa tonåringshumör idag så vi får väl se hur det blir med det.

Igår gick maken på semester och därmed fick de små äntligen sommarlov. Det känns ju passande nu när sommaren äntligen hittat hit. Nu kan de plaska i poolen och hoppa på studsmattan hela dagarna om de vill.

Detta måste ju firas lite mer tycker jag så håll utkik här runt lunchtid, för då kommer det upp en härlig sommartävling.

Vd ska ni hitta på idag? Sola, bada, hålla er i skuggan?

Annons

En reaktion på ”Hello sunny saturday

  1. Eva skriver:

    Hej fina Anna…visst har det varit soligt varmt o ännu varmare är det i dag varför kan det inte bara ligga runt 25 då är jag nöjd *s* så vad skall ni hitta på för skoj i dag då? kramen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s