Äntligen hemma

(Bildkälla)

Jag får börja med att be om ursäkt för att jag har varit så frånvarande här – och på era bloggar under veckan. Vi har ju varit på semester i Danmark i en vecka och den utlovade wifi:n i stugan visade sig inte existera. Så det blev verkligen semester, även från allt vad bloggar heter. Skönt att jag hade tidsinställt något inlägg om dagen i alla fall så det inte blev helt tyst här.

Men åh vad härligt det var att vakna i sin egen säng idag! Barnen sov dessutom ända till 07:30. Nytt rekord och en skön sovmorgon för oss föräldrar! Nu går vi mest runt och myser och njuter av att vara hemma igen allihop. För borta bra men hemma bäst!

Vi kom hem strax efter 22 igår kväll och då var det bara att bära upp de små och lägga dem i sina sängar. Vi plockade in det nödvändigaste från bilen och packade upp kylvaror och sådant. Resten fick vänta tills idag.

Idag står på schemat att packa upp, försöka börja med tvättberget,  ta det lugnt, veckohandla och planera matsedel. Maken börjar ju jobba i morgon även om jag har en veckas semester till så vi går delvis tillbaka till vardagen här hemma.

Jag har så mycket att visa er från vår resa, men det kommer i helt egna inlägg allt eftersom jag hinner skriva dem. Jag har flera hundra bilder att gå igenom. Här är en av dem:

Lilla prinsessan nere vid havet igår morse.

Annons

En reaktion på ”Äntligen hemma

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s