Fritidsaktiviteter

Det där med fritidsaktiviteter för barn är inte alltid så lätt. Stora prinsessan har testat diverse saker genom åren men det är inte mycket hon fastnat för. Hon är definitivt ingen idrottstjej och lagsporter är inte hennes grej.

Hon har egentligen bara fastnat för två saker. Det ena är scouterna, det har hon hållit på med sedan hon var sju år. I år har de tyvärr ont om ledare och minskat ner på antalet möten, men jag hoppas att hon kommer att hålla intresset vid liv ändå. Hon vill gärna åka på nästa World Scout Jamboree som är 2019 i USA.

Hennes andra aktivitet är bågskytte. Det har hon inte hållit på med så länge men det märks att hon blir bättre och bättre. Hon tycker att det är superkul och nu önskar hon sig en egen båge och tillbehör i julklapp.

Fördelen med bågskytte är att det är en teknisk idrott som man kan utöva året runt. Alla kan skjuta oavsett ålder eller eventuella handikapp. Dessutom sägs det stärka koncentrationsförmågan. Jag hade gärna också skjutit, men med tanke på mina händer är det kanske inte så bra.

Vilka fritidsaktiviteter har era barn?

Annons

3 reaktioner på ”Fritidsaktiviteter

 1. ullie skriver:

  åhh anna du skule varit där han va så givande! Jätte bra o med massa skrett man kände igen sej i livet.

  Här är inte några direkta fritisakt för närvarande o ja känner att de får fråga om det själva i så fall.
  va kul att hon gillar det. träffar hon johan o sara där eller är det utåt er?
  kramar

 2. anette skriver:

  Just nu har mina killar inget…..men det var inte så länge sedan vi for runt både på simtävlingar och taekwondo cuper……puhu…..Kram Anette

 3. Lisa skriver:

  Sienna ska börja på knattedans nästa vecka, och jag är mer laddad än hon! Hon älskar att röra på sig och att dansa, men jag vet inte hur det går när hon ska följa direktiv och lyssna på ledaren.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s