En dag i Ullared

På väg in i varuhuset.

I tisdags var ju mamma och jag i Ullared. Jag hämtade upp henne inne i Jönköping vid 08 och sedan tog det inte ens två timmar ner till Ullared. Det är skönt när det inte är så mycket trafik och det flyter på hela tiden.

Det blev många timmar (dryga 7) inne på Gekås. Det var alldeles lagom med folk och det var inte kö någonstans (förutom typ 5 min väntan vid maten.) Vi åt lunch i restaurangen och fikade på eftermiddagen för att hålla energin uppe.

Självklart var julpyntet framplockat. Den här ljuslyktan tyckte jag var söt. Dock blev det inga julsaker denna gång (förutom ett kalenderljus)

Full vagn på väg till kassorna.

Tungt blev det att köra vagnen och plocka varor och jag fick så ont i händerna efteråt, men det var det nästan värt!
När vi kom ut så åskade det och så kom det ett rejält åskregn. Då är det tur att det finns tak att stå under medan man väntar på att det ska sluta regna.

Hemma igen med alla mina kassar.

Lilla kvittot från dagen. Jag köpte bland annat overaller, överdragsbyxor och fleecefodrade regnställ till barnen, helt ny underklädesgarderob till mig, julklappar till barnen och deras kusiner, lite heminredning, en Tassimo-maskin att ha på jobbet, fryspåsar, schampon, duschtvålar och sånt.

En lyckad shoppingtur med andra ord!

Annons

2 reaktioner på ”En dag i Ullared

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s