Stockholmssöndag

I söndags åkte jag till i Stockholm med stora prinsessan. Här kommer en redovisning och massor av bilder av vad vi hittade på vår första dag.

Vi tog direkttåg från Skövde och det gick så himla smidigt! Vi satt med Ipad och dator och tittade på TV-serier och myste hela vägen upp. Strax innan lunch kom vi fram och gick direkt för att lämna väskorna på hotellet.

Sedan promenerade vi genom stan förbi Sergels torg, riksdagen och slottet till gamla stan.

Stora prinsessan äter lunch.
Klart hon vill  ta kort på mamma också.

Där åt vi lunch på en pytteliten restaurang/pub som hette Corner bar och besökte sedan livrustkammaren, något som stora prinsessan tyckte var riktigt häftigt. Vi fick även se lite av vaktparaden och högvaktsavlösningen och det är ju alltid pampigt att se.

Fina vagnar på livrustkammaren.

Vid 17-tiden kom vi tillbaka till hotellet och checkade in. Sedan vilade vi våra trötta fötter på rummet i någon timma innan vi gick till Kungshallen för att äta middag på Ikki Sushi. Jag tog favoriten Tempura Moriawase och stora prinsessan åt friterad kyckling. Det var riktigt mumsigt!

Kvällen spenderades sedan i sängen med dator och Ipad, tittandes på serier. Det var så lyxigt att bädda ner sig och titta på flera avsnitt av Bron i ett sträck!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s