Vegetarisk pasta carbonara

Jag fick frågan hur jag gör min vegetariska Pasta Carbonara. Det är egentligen bara att byta ut fläsket mot det vegetariska alternativet A la bacon från Hälsans kök. Sedan gör jag en lite magrare variant utan grädde.

Ingredienser:

  • 1 paket Hälsans Kök Soja Bacon
  • smör att steka i
  • spagetti
  • 2 ägg
  • riven parmesan
  • svartpeppar
  • salt

Gör så här:

  • Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen.
  • Stek baconet i smöret.
  • Vispa äggen lätt eller skaka i en shaker.
  • Blanda spagettin med ägg och riven parmesan.
  • Strössla över bacon och smaka av med lite salt och mycket svartpeppar.

3 reaktioner på ”Vegetarisk pasta carbonara

  1. Eva skriver:

    Mmm ser gott ut men jag äter ju inte pasta 😦 får nöja mig att se på din goda 🙂 hoppas du har det bra kram fina du

    Evas blogg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s