Jag fick frågan hur jag gör min vegetariska Pasta Carbonara. Det är egentligen bara att byta ut fläsket mot det vegetariska alternativet A la bacon från Hälsans kök. Sedan gör jag en lite magrare variant utan grädde.
Ingredienser:
- 1 paket Hälsans Kök Soja Bacon
- smör att steka i
- spagetti
- 2 ägg
- riven parmesan
- svartpeppar
- salt
Gör så här:
- Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen.
- Stek baconet i smöret.
- Vispa äggen lätt eller skaka i en shaker.
- Blanda spagettin med ägg och riven parmesan.
- Strössla över bacon och smaka av med lite salt och mycket svartpeppar.
mmm lät gott det där. här va oxå pasta idag mums
hi hi ja du .. ja har mina ställen =)
Lät gott detdär 🙂
Ha en bra torsdag!
Kram ❤
Mmm ser gott ut men jag äter ju inte pasta 😦 får nöja mig att se på din goda 🙂 hoppas du har det bra kram fina du
Evas blogg