VAB-torsdag

Idag är jag alltså hemma med två små snoriga och hostiga barn som planerat. Man är sköterska, fredsmäklare, pedagog och sagoberättare om vartannat och om sanningen ska fram så går det åt en del kaffe för att klara av det. Jag beundrar verkligen alla förskolepedagoger som gör detta varje dag med många fler barn än två!

Utvecklingssamtalet igår innebar bara lovord för lilla prinsessan. Hon är snäll, duktig, framåt, intresserad, engagerad osv. Hon har några bästisar, men kan leka med vem som helst i gruppen, äter bra och verkar trivas som fisken i vattnet. Sånt är ju alltid kul att höra som förälder.

Jag har precis hittat filmen Home på Netflix så jag hoppas få ett par timmar i någorlunda lugn efter lunch. Då brukar det passa bra att varva ner med en film.

Vad gör ni idag?

Annons

2 reaktioner på ”VAB-torsdag

 1. PaulaHelenas💕 skriver:

  Oj, vad tråkigt med sjuka barn ! Vem av dem är sjuka? Krya på sej
  Jag har städat, torkat damm från lamporna i köket o vardagsrummet.Städat toan också.Nu känns det verkligen i ryggen;(.Hade menat byta gardiner i flickornas rum,men ska se om jag gör det imorgon i stället….kanske jag borde vila en stund i stället. Blondi vill snart ut också
  Ha en bra vabdag
  Hoppas att filmen är bra

  Kram ❤

 2. Cissi skriver:

  Hoppas de mår bättre snart! Lämnade idag, efter att haft ”VAB” i en vecka, och med tanke på vattkoppor och hur det smittar räknar jag med att Alice eller Iris blir prickig i helgen 😉 En dag fick vi alla på förskolan iaf!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s