Jobbmåndag, sjuka barn och busiga tomtar

(Bildkälla)

Då är det måndag igen. Helgen bara sprang förbi som vanligt. Mycket som jag planerat förblev ogjort, men så blir det ju när man har sjuklingar hemma. Lillprinsen har bara varit vaken en gång i natt och verkar lite piggare idag. Vi får se hur det är med febern och måendet under dagen.

Lilla prinsessan hävdar bestämt att hon minsann också är sjuk. Hon har jätteont i magen och är dessutom avundsjuk(!) Jag håller med men undrar om hon verkligen vet vad det betyder…

I morse hade bustomtarna minsann börjat lägga klinker i vår hall! Gissa om barnen blev förvånade. Nu går det undan med renoveringen minsann och om tomtarna håller den här takten så blir vi kanske klara med hallen till jul.

Idag ska jag sitta hemma och jobba hela dagen. Jag har ett projekt som behöver 100% fokus. Maken vabbar med lillprinsen och sköter barnen medan jag stänger in mig med datorn och jobbar på.

I eftermiddag ska jag också åka in till Ryhov och få min högerhand röntgad. Jag hoppas att det kan ge några svar rörande min värk i handen.

Vad är dina planer för denna decembermåndag?

 

Annons

En reaktion på ”Jobbmåndag, sjuka barn och busiga tomtar

 1. PaulaHelenas💕 skriver:

  Här har jag skjutsat först dottern till bussen, sen sonen till skolan o så varit o handlat mat. Tog ut Cellbes paketet också :)Nu sitter jag vid datorn en stund o meilar med kommunen om M:s semester.
  Snart hämta ungdomarna från bussen
  En lugn kväll blir det
  Ha en bra måndagskväll
  Kram ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s