Fix Candle

När vi var på Jul på Liseberg förra lördagen stötte jag på denna produkt, som jag varit nyfiken på att testa. Den heter FixCandle och är ett ljusklister som bland annat finns att köpa på Lagerhaus.

Så här skriver företaget om sin produkt:

”FixCandle löser elegant och effektivt problemet med ostadiga ljus i stakar och ljushållare. Med ett unikt ljusfix fixeras ljuset i ljushållare eller på brandtålig, fri yta. Det betyder att alla typer av stearinljus, från kronljus och antikljus till block- och altarljus, också kan stå fritt – på berg, kakel, glasskivor, i vatten. Möjligheterna blir oändliga för den inredningsintresserade.”

Jag passade på att få en liten pratstund med den trevliga kvinnan i montern när jag köpte mitt klister och såklart ta lite bilder. Hon visade sig senare vara en av ägarna till företaget.

Nu efter att ha testat ljusklistret ett par gånger är jag helt såld! Inga fler vingliga ljus här inte och det känns mycket säkrare att ha levande ljus här hemma nu med två små vildingar i farten. Dessutom går klistret att återanvända, vilket är ett stort plus!

Kolla in deras hemsida eller instagram för massor av inspiration. Det går att göra nästan vad som helst med FixCandle!

Nej, jag är inte sponsrad på något sätt, jag vill bara puffa för en bra produkt!

Annons

2 reaktioner på ”Fix Candle

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s