En ljusning

(Bildkälla)

Äntligen börjar jag bli piggare! Efter ett dygn med antibiotika (av 10 totalt) så känns det att infektionen är på väg bort. Så skönt! Med bara två dagar kvar till jul så vågar jag börja hoppas på ett julfirande i alla fall.

Jag är faktiskt så pass pigg att jag vågat mig på att städa övervåningen. Barnens sovrum, badrum, vårt sovrum och en hall/lekrum. Plocka undan och dammtorka gör jag med hjälp av lilla prinsessan och så får maken dammsuga och sånt efteråt.

Dessutom har vi ett väldigt tvättberg att brottas med. Nu när vi varit sjuka nästan allihop så blir det mycket lakan, handdukar och liknande plus att jag plockat hem alla extrakläder från förskolan för genomgång och tvätt nu under lovet.

Bustomtarna  hade i morse busat runt i lilla prinsessans ”kaninhus” och till slut lagt sig där för att sova. Detta var väldigt populärt och inbjöd såklart även till lek.

Vad gör du så här två dagar innan jul?

Annons

En reaktion på ”En ljusning

  1. PaulaHelenas💕 skriver:

    Bra om du börjar känna dej bättre 🙂 Idag har vi hela familjen varit o handlat maten till jul..pust vad mycket folk alltså i farten. Sökte med ljus o lykta efter en juklapp till åt M.Men alla(som jag skulle ha ) var slut såhär före jul! Dottern C sökte efter Axe dushkrämsförpackning åt honom.Alla slut så det blev Rexona i stället då. Likaså bra. Imorgon ska det köpas julblommor. Och så blir det bio äntligen!
    Ha en fin kväll nu
    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s