Dan före dan

(Bildkälla)

God morgon onsdag och dagen för julafton! Igår var vi uppe sent och gick inte och lade oss förrän vid midnatt. Vi hade lite julstök här hemma. Granen kläddes, vi städade lite och slog in lite fler julklappar. Till och med stora prinsessan hittade ut ur tonårsrummet och hjälpte till en stund.

Bustomtarna hjälpte såklart till att klä granen.

Lilla prinsessan blev lite besviken för hon ville gärna klä granen, men tomtarna hade lämnat lite pynt efter sig till barnen att hänga i sina egna smågranar och då var allt bra igen.

I morse fick vi faktiskt sovmorgon. Jag hade lovat att gå upp med barnen eftersom maken fått ta allt spring på nätterna och gå upp tidigt nu när jag varit sjuk. Då passar de på att sova till 7 istället för 5! Snälla barn tycker jag!

Idag fortsätter julstöket. Maken tog med lillprinsen för att uträtta lite ärenden. Det var visst någon julklapp kvar att köpa. Jag kokar skinka och annat och förbereder inför julbordet. Det sista ska städas och det sista julpyntet plockas fram. Julmusik strömmar ur högtalarna, det doftar julskinka i hela huset och nu kommer julstämningen krypande trots brist på snö.

Vad gör du idag?

Annons

2 reaktioner på ”Dan före dan

  1. PaulaHelenas💕 skriver:

    Det snöar ju på din blogg åtminstone 🙂 Här börjar julklapparna bli klara..dock inte alla än paketerade. Har varit o köpt julblommor o lite annat idag. skinkan har vi i ugnen under natten är det tänkt 🙂 kanske på bio ikväll!
    Hoppas att du mår bättre idag
    Ha en skön uppesittarkväll nu
    Kram ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s