Årets första helg

I går började jag dagen med en härlig blogg-fika (mer om denna kommer i ett eget inlägg). Sedan var ju maken och jag iväg på egen hand. Vi spanade på golv till vardagsrummet och hittade ett som troligtvis kommer bli helt perfekt.

Dessutom tittade vi en hel del på kök. Vi är sugna på att byta för det som är idag är sedan huset byggdes 1978, men det får vänta ett tag tycker jag eftersom lillprinsen är så aktiv som han är och det går sönder saker här hemma mest hela tiden. Man vill ju inte att nya köket ska bli förstört direkt.

Sedan åt vi smarrig middag på Texas Longhorn i Jönköping. Vi gick därifrån mätta och belåtna och fortsatte till bion. Filmen vi såg var Joy. Vi har två helt olika syner på filmen nu efteråt. Maken tyckte den var bra och jag blev mest ledsen. Jag var nog på helt fel humör helt enkelt.

När vi kom hem sov i alla fall lillprinsen medan lilla prinsessan studsade runt och ville inte alls sova trots att klockan var 21:30. Hon har verkligen börjat vända på dygnet. Sover gärna länge på mornarna och är helt omöjlig att söva på kvällen. Detta är inte helt optimalt med tanke på att det är dags för förskola igen om ca en vecka.

Idag for jag och stora prinsessan iväg till mina föräldrar på förmiddagen. Vi fixade tacos till lunch och stannade en stund. Det är mysigt att få rå om sina föräldrar och bjuda dem på något som de inte äter varje dag annars.

Lånar man mammas telefon och tar selfies får man skylla sig själv.

Därifrån for vi direkt till svärföräldrarna för att fira jul där. Vi åt middag, fikade och bytte julklappar. Barnen lekte och busade och att var precis som det skulle vara förutom att makens syster med familj saknades. Deras lillkille fick magsjuka igår så vi är glada att de inte kom.

Hallå frugan, lägg ifrån dig telefonen nu, tycker mannen!

Julklappar och papper överallt, precis som det ska vara.

Lilla prinsessan leker med sin muffins-set som hon fick.

 Till och med jag hade varit snäll nog för att få julklappar.

Massor av fika fick vi.

Tonåringen fokuserade mer på kompisarnas meddelanden ibland.

Vid 17-tiden tackade jag för mig, tog med mig tonåringen och åkte till ICA Maxi för att veckohandla. Det är skönt att göra det när det inte är så mycket folk, men idag var det väldigt tomt på hyllorna!

Hur har din helg varit?

Annons

2 reaktioner på ”Årets första helg

  1. kos2010 skriver:

    God morgon fina Anna….ja du helgen har varit trist då maken jobbat o jag är förkyld men jag har tittat på tv du ser jag har haft en mysig helg …Isabella Rosselini är väl med i den filmen tyckte jag att jag läste? hoppas du får en skön måndag kramen

    Evas blogg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s