Personlig barnbok

En av lilla prinsessans mer uppskattade julklappar var denna personliga sagobok från Lostmy.name. Den heter Hjälp! Mitt namn är borta! och handlar om en flicka som tappat bort sitt namn och sedan går ut på äventyr för att hitta det igen.

Sagan utgår från hennes namn och bokstäverna däri. När man beställer boken så fyller man i vad barnet heter och om det är en pojke eller flicka och så trycks boken efter just ditt barns namn.

Titta, den handlar om mig!

Berättelsen är på rim, något som jag tycker är extra kul att läsa.

Man kan även välja att lägga till en personlig hälsning på försättsbladet, eller kanske använda den automatgenerade, som faktiskt är väldigt fin. Vi valde att behålla delar av den och bara skriva till lite eget.

Lilla prinsessan är i den perfekta åldern för en sådan här bok. Hon älskar att lära sig bokstäver och att skriva och den här boken uppmuntrar till detta på ett lekfullt sätt. Det är en perfekt present till barn som är nyfikna på alfabetet eller kanske bara gillar en kul saga. För vem älskar inte när det handlar om en själv?

Jag har tre rabattkoder på 15% om du är intresserad av att göra en egen bok. Bara skriv en kommentar om att du är intresserad eller maila, så skickar jag den till dig! Först till kvarn!

– – – – – –

Detta inlägg publiceras i samarbete med Lostmy.name.

Annons

En reaktion på ”Personlig barnbok

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s