Inspiration arbetsrum

Vi har pratat om att nu i vår eventuellt dela på ett av våra rum och sätta upp en vägg för att jag ska kunna få ett arbetsrum där jag kan blogga i lugn och ro och låta alla mina saker vara framme utan att barnen springer och leker med dem.

Jag har som vanligt hittat en hel massa inspiration på Pinterest. Klicka på bilderna för att komma till källan.

Rummet kommer att bli ungefär som det här. Långssmalt och med ett fönster på ena kortsidan och skrivbord/bänkskiva längs med två eller tre väggar.

arbetsrum2Dessa hurtsar från IKEA kommer nog att få flytta in.

Jag är lite sugen på en färgglad tapet på väggen bakom skrivbordet för att få lite liv och rörelse i rummet. Eller kanske bara en målad vägg i en lite starkare färg.

Fast vitt är också stilrent och vilsamt.

arbetsrum5Eventuellt blir det förvaring även på motsatta väggen från skrivbordet. Kanske blandat med låga och höga Billy-bokhyllor.

Viktigast är mycket skrivbordsyta, bra förvaring och bra belysning. Vad tycker du är viktigt för en plats där man ska sitta och blogga, pyssla eller kanske jobba?

Annons

5 reaktioner på ”Inspiration arbetsrum

 1. ullie skriver:

  Heeej söta du
  tine K har en liknade lampa som kostar massa Min köpte ja på ikea väldigt snarlik o duger jätte fint. va lite osäker på stl bara men tja vänjer mej nog.

  oj spännande me nytt som du me säger. o kul att planera lite nytt
  kramar söta du

 2. Petra skriver:

  Så snyggt o praktiskt ,fastnade för rummet med den fina tapeten jag som vanligtvis inte vill ha tapet tyckte det var riktigt snyggt o ordnat ,skönt med allt på sin plats.kramar

 3. Eva skriver:

  Men va härligt att få en egen blogg hörna att kunna sitta i fred 🙂 vitt är såå snyggt hoppas du får en fin fredag med de dina fina Anna kramen

 4. Cissi skriver:

  Vad fint! Vi har ju ett kontor som jag gjorde i ordning ordentligt förra året – men på något mystiskt sätt har det blivit ”skräprum” igen och jag sitter i köket eller vardagsrummet istället… 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s