Vabruari är inte över

Strax innan 9 ringde förskolan till jobbet och meddelade att lillprinsen hade feber. Det var bara att packa ihop sina saker och åka hemåt igen.

På väg hem från förskolan passade vi på att köpa lite fika, för man behöver något att pigga upp sig med när man är sjuk.

Nu spenderar jag resten av dagen hemma med hängig lillprins. Han har bara lite feber, men är märkbart påverkad och tät i näsan så detta är säkert början på en förkylning.

Stora prinsessan är kvar på sin avdelning. Hon är hur pigg som helst. Hade lillprinsen varit illamående hade jag tagit med henne hem direkt, men så är ju inte fallet nu.

Hur tänker du kring detta med att ha ett barn kvar på förskolan när det andra är hemma sjukt?

Annons

9 reaktioner på ”Vabruari är inte över

 1. Cissi skriver:

  Så länge det inte är magsjuka låter jag de andra gå… Blir ju bara bråk och svårt att stimulera den friska samtidigt som man tar hand om den som är sjuk…

  Hoppas lillprinsen kryar på sig fort 😉

 2. idahjortsten skriver:

  Här hemma härjar också febern. 😦 Jag brukar göra lite olika, ibland får båda stanna hemma när den andra är sjuk och ibland får den friska gå till förskolan. Igår höll jag Alice hemma för att underlätta för förskolan när det var många sjuka i personalen och Erik ändå var hemma i feber.Idag är båda barnen sjuka. 😦

 3. ullie skriver:

  stackars lilla prinsen hoppas ingen mera blir sjuk . då får ni ta det lungt o hoppas han pigar på sej

  ja har spagetti ibenen men tänker gå i morg. ändå sen ledig i helgen ju
  stor kram min vän ❤

 4. jeanettefoss skriver:

  Usch…lider med han. Känner mig själv febrig nu under kvällen, så mitt mående jag vakna upp med har knappast blivit bättre 😦 Sonen har tid hos tandläkaren imorrn, få se om det blir nåt. Vet inte om det är ok att skicka en 13 åring själv dit trots att han säger att han kan det om jag mår sämre imorrn?!

  http://jeanettethomsen.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s