Mitt i veckan hej

img_3978(Bildkälla)

Hejsan mitt-i-veckan! Här sitter en trött Anna idag efter en lång och intensiv dag igår. Jag började ju med att åka till Linköping för ett läkarbesök. Det gick bra och jag fick positiva besked att min nacke är frisk och att jag ”bara” har ulnarisnerven i kläm i båda armarna men att det ännu inte behöver opereras. Istället ska jag köra igång med sjukgymnastik på måndag. Så skönt!

Maken var med mig upp till Linköping som chaufför och moraliskt stöd. När jag var klar på sjukhuset så tog vi var sin macka och kaffe på Statoil innan vi körde tillbaka hem. Sedan blev det en intensiv eftermiddag på jobbet med ett långt möte.

Jag fick oväntade planer igår efter jobbet och var inte hemma förrän tio på kvällen. Jag fick en återbudsbiljett av Charlie till kvällens event Börja Gilla och då säger man ju inte nej!

Det var en otroligt inspirerande kväll med föreläsningar av bland andra Elaine Eksvärd och Annika Winsth (chefsekonom på Nordea Sverige). Hela kvällen gick ut på att uppmärksamma internationella kvinnodagen och få oss kvinnor att börja gilla (och peppa) oss själva och varandra mer.

Så även om jag är trött och sliten idag så var det väl värt det!
Har du lyssnat på någon inspirerande föreläsare den senaste tiden?

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s