Att tappa sugen

SONY DSC(Bildkälla)

Just nu har jag verkligen tappat sugen när det gäller det mesta.  Det är mycket på gång både privat och på jobbet och jag hade behövt vara på topp just nu men känner tyvärr att jag inte har någon ork alls.

Tröttheten är stor, saker glöms bort och orden har allt svårare att hitta fram här på bloggen. Jag vet inte vad det beror på eller hur jag ska ta mig ur det.

Vad gör du när du hamnar i ett sånt läge?

Annons

4 reaktioner på ”Att tappa sugen

 1. Linda skriver:

  Nämen åh tråkigt när man känner så. Då brukar jag oftast göra saker jag BARA tycker är roligt, samt att vila, det brukar hjälpa mig iaf;) Jag har en rolig tävling där du kan vinna ett presentkort på 1000:- + att de 8 första som lägger upp tävlingen vinner en rolig grej. Chansen är stor att vinna för just nu är det väldigt få med i tävlingen;)

  Svar: Nämen Anna! Åh vad roligt att du gör det! Shit vad glad jag blir nu, tack! Rösta så mycket du orkar varje dygn;)

 2. Camilla skriver:

  Önskar jag hade nåt bra tips att komma med, men kämpar själv med att hålla mig flytande just nu. Drömmer om bättre tider! Och de kommer 🙂

 3. Lisa skriver:

  Äter godis, vilket gör det tusen gånger värre. Efterdyningarna av sockerkickar är ju sådär, för humör och kropp. Motion brukar dock hjälpa.

 4. ullie skriver:

  åh gumman ska vi slå oss ihop ? Har ingen lust för något är det både jobb o privat har man inget zon någon stans att känna sej lugn på . jobbigt. hoppas verkligen att det lugnar sej för dej och allt ordnar sej kramar i massor

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s