Regnigt torsdagshej

(Bildkälla)

God morgon! Idag vaknade jag upp och det hällregnade fortfarande utanför fönstret, precis som det gjorde i princip hela dagen igår. Det känns som att jag har bara regn hos mig….

Det är ju alltid lite extra utmaning att ta sig iväg på morgonen när det är dåligt väder. Min packning, två barn som inte vill gå ut och så barnens packning med ryggsäckar, gosedjur och allt vad det är. Lägg till en liten prinsessa som sedan ett par dagar tillbaka har panik och fobi för allt vad maskar heter så har ni en kanonbra förutsättning.

daggmask(Bildkälla)

Men det hade maken minsann en lösning på i morse. Vi har  i flera dagar försökt prata med henne och säga att vi förstår att hon tycker att maskarna är lite läskiga och kanske äckliga men att det inte är något att vara rädd för men hon hävdar bara att hon är jätterädd. I morse sa maken till henne att om hon är modig och inte rädd för maskar så åker vi och köper kaningrejor (Sylvanian Families) i helgen.

När vi åkte till förskolan var maskarna plötsligt inget problem längre och väl framme berättade hon för fröken att hon minsann var jättemodig och inte alls rädd för maskar och att hon skulle få kaningrejor nu! Ha ha, ungar är för härliga!

Bjuder på en bild på en gosig liten prins vid frukostbordet i morse. Den får i alla fall mig att le och ha en lite bättre dag.

Nu väntar jobb med möten och annat och sent i eftermiddag ett uppföljningsbesök hos sjukgymnasten. Vad har du för planer idag?

Annons

3 reaktioner på ”Regnigt torsdagshej

 1. Eva skriver:

  Vilken liten sötnos du har 🙂 ja maskar är nog nåt barn ogillar ha ha dem är för goa eller hur 🙂 här skiner solen i dag o hoppas du får en fin dag kram fina Anna

 2. ullie skriver:

  söta lilla prins .

  ja men ha ha att de e för goa då minsann kommer de på nåt. min felicia är livrädd för insekter o har redan börja tjoa om sina humlor bi getingar mm åhh undrar ifall den ens hjälper me saker.

  ha ha jaha gud anna vi e släkt ja har ju sagt det.. 😀 fattar inte varför ja inte kommer i säng. sen när ja väl va där kunde ja inte sova sen trött som en gnu idag på morg o sov kanske typ 5 timmar allt som allt slocknade en timma när ja kom hem idag men nu huvudvörk.. bara för ja e uppe o nattuggla ha ha

  kram på dej o fin fredag gumman

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s