Valborg

I lördags hade jag fullt ös hela dagen där hemma. Efter liten sovmorgon för min del så åt vi frukost strax innan åtta, sedan tog maken med sig lillprinsen och åkte iväg för att fixa lite saker.

Jag hoppade in i duschen och gjorde mig i ordning innan det var dags att gå till Kärrsdagen lilla prinsessan och Charlie. Där var det som vanligt fullt med folk och många bra erbjudanden.

Dagens outfit för lilla prinsessan – Svarta jeggings och rosa glittrig bomberjacka från H&M, sötaste mössan är från Lilla Grodan Design.

Vi lyssnade på Nick Borgen som spelade, dock inte sina egna låtar, utan mest lugn musik av andra. Det var ingen folkmassa framför scen om vi säger så.

Det fanns mycket att titta på och flera aktiviteter för barn, som ponnyridning, hoppborg och fiskedamm. Sedan var det ett par veteranbilar utställda och lite annat kul.

Lilla prinsessan mumsade på hamburgare utanför Bohman & Son. Sedan fick hon fiska fiskedamm två gånger (både till sig och lillebror) och fick till sin stora lycka två godispåsar!

När lillebror kom hem så lämnade lilla prinsessan över den ena godispåsen till honom och han blev så glad. Han tackade och kramades om och om igen och sedan fick de några godisbitar var i ett par skålar. De satte sig i soffan och njöt och myste och det var så kul att se. De äter väldigt sällan godis och är egentligen inte så förtjusta, men det märktes att de tyckte att detta var riktigt speciellt.

Eftermiddagen ägnades åt gofika, planering och hårt arbete inför #BloggJkpg2016 tillsammans med Charlie.

Hur var din valborgsmässoafton?

Annons

3 reaktioner på ”Valborg

  1. PaulaHelenas💕 skriver:

    Hade en mysig Valborgsmässoafton 🙂 På kvällen grillade vi 🙂 Här i Finland har vi ingen brasa på Valborgsmässoafton. Den har vi på påskafton!
    Ha en bra tisdag .)
    Kram ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s