Välkommen Juli

(Bildkälla)

Idag går vi in i den stora semestermånaden, juli. Det är makens sista arbetsdag, sedan går också han på semester (efter en AW ikväll). Jag ska ta med barnen och åka till mina föräldrar en stund i eftermiddag och sedan äter vi middag tillsammans med dem innan vi åker hem.

Vår semester i år kommer framför allt gå ut på att byta kök. Så i morgon kör vi igång med att tömma skåp i köket och på andra sidan den vägg som ska rivas. Nästa vecka kommer Supersnickarna tillbaka (de gjorde ju vårt badrum för ett par månader sedan) och river väggen och sätter en balk.

Vad ska du göra i helgen?

2 reaktioner på ”Välkommen Juli

  1. Eva skriver:

    Låter kul med nytt kök 🙂 här blir det att ha det gott bara är ledig fredag till måndag morgon 07.00 ha det gott fina du kramen

  2. ullie skriver:

    oj va spännande me kök . ja e så himla lycklig för mitt kök nu känns nytt de gjorde om här i oktober tror ja så det känns fräscht ännu o i färger ja gilla hade nog varit hemskt med mörkt kök det e ju inte ja

    ja gud ja usch fy vilken mens värk idag . 😦 o i gr har inte hft så på väldigt länge o undrar ändå varför nu ?

    hoppAS NU NI FÅR EN FIN HELG JA HAR SEN oj capslock =) ja har sen sem i år börjar typ 18 juli så lite till innan men maken jobbar rätt mycket men lite ihop blir det kramar vännen .

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s