Måste tipsa

Jag måste bara tipsa om en ny favorit-butik! Babygifts.se heter den och där kan du handla presenter till bebisar och barn. T ex en doppresent, födelsedagspresent, julklapp eller present till den nykomna bebisen. Presenterna är framförallt tänkta att passa barn i åldern 0-3 år och slås in i fint presentpapper i butiken och skickas sedan direkt till mottagaren – fraktfritt!
Var­för in­te skic­ka en fint in­sla­gen pre­sent i stäl­let för ett blom­mo­gram till den du in­te har möj­lig­het att upp­vak­ta per­son­li­gen?


wholesalepebblefairtradecottoncrochetpinkowlrattle     wholesalepebblefairtradecottoncrochetblueowlrattle

Hur söta är inte de här skallrorna? Jag älskar ju ugglor…

De här meningarna var det som verkligen fångade mitt intresse (förutom dom otroligt fina sakerna såklart!):

”När du kö­per doppre­sen­ter el­ler and­ra pre­sen­ter i vår bu­tik vi­sar du om­tan­ke in­te ba­ra om bar­net du hand­lar till, ut­an även om pro­duk­tio­nen och män­ni­skor­na bakom pro­duk­ten. Sam­ti­digt som ba­byn som får fi­na lek­sa­ker och klä­der i pre­sent, bi­drar du till ett bätt­re liv för barn och fa­mil­jer i mind­re ut­veck­la­de län­der. Pre­sen­ter från Babygifts.se är me­nings­ful­la pre­sen­ter med stor om­tan­ke!”

Det känns ännu bättre att handla sina gåvor när man ger på mer än ett sätt tycker jag! Alla produkter i webshopen är ekologiska och Fair trade producerade. Bra tycker jag!

Kika in i butiken och se alla otroligt fina produkter de har! Eller varför inte passa på att följa på Facebook och se alla nyheter först av alla.drake1

Min absoluta favorit – den gröna draken!

Annons

2 reaktioner på ”Måste tipsa

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s