Sololördag

(Bildkälla)

Igår var jag ju på kräftfest med mina kollegor direkt efter jobbet. Jag drack vatten och det blev inte särskilt sent, ändå är jag trött idag och huvudvärken ligger på lut hela tiden.

Händerna mår inte alls bra heller. Det beror väl bland annat på att jag satt och pillade med kräftorna igår. Det blev ju inget besked från läkaren i veckan som han lovat. Jag får väl hoppas att han hör av sig i nästa vecka i alla fall.

Idag är maken och hjälper sin syster med familj att flytta. Han har lillprinsen med sig så jag och lilla prinsessan är ensamma hemma. Hon har lekt, både själv och med bästisen och jag har börjat rensa ut i våra garderober. Tvätta och packa ner sommarkläder, slänga eller skänka sådant vi inte ska behålla. Mycket blir det som ska bort och det är så skönt att rensa ut lite tycker jag!

Självklart blev det lite fika också, det är ju ändå helg! En smarrig historia med kladdkakebotten, baileysmousse, italiensk maräng och hasselnötscrunch.

Vad har ni för er idag?

Annons

En reaktion på ”Sololördag

  1. ullie skriver:

    Stackars dej lilla du .. vet hur det är att ha ont.. är så jobbigto tar udden liksom på allt annat, man försöker hålla skenet uppe men .. ja .. hoppas läkaren hör av sej ❤

    Så skönt ni har fått mysa lite du o lilla sessan sån egentid behövs.
    ha en fin start på veckan kramar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s