Buzzar Bonusbay

Jag är Buzzador för Bonusbay. ditt bonuskort online som hjälper dig få bra deals och pengar tillbaka på allt du handlar online. Jag älskar den här tjänsten och nu senast när jag shoppade loss på Indiskas rea fick jag direkt ett mail där det stod att jag tjänat ihop ytterligare 17 kr i bonus.

Bonusbay.se är kopplade till 193 butiker online och ni får bonus på alla köp. När du tjänat ihop 150 kr i bonus kan du få det utbetalt till ditt konto. Just nu får du en välkomstbonus på 100 kronor om du anmäler dig här.

Viktigt! Det gäller det att man klickar sig vidare från bonusbay till den butik ni är intresserad av annars uteblir bonusen.

Vill du också vara med och marknadsföra och testa nya produkter så rekommenderar jag dig att också bli en Buzzador. Det är superenkelt att gå med, och sen får du erbjudanden om olika kampanjer som du själv får välja om du vill delta i eller inte. Om du vill delta i en kampanj och kommer med, så får du hem en produkt som du och dina vänner ska testa, och sen avlägger du en enkel rapport om hur det gått. Klicka här för mer information.

Annons

En reaktion på ”Buzzar Bonusbay

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s